Start  |  Zarejestruj się  |  Forum Dyskusyjne  |  Na pierwszy rzut...  |  Jubileusze  |  Lista użytkowników  |  Forum Archiwalne  |  Statystyka
  Szukaj na Forum  |  Dzisiejsze posty  |  Ostatnie posty  |  Ankiety  |  Ankiety archiwalne  |  Załączniki  |  Załączniki archiwalne  |  Dzisiaj oglądane  
  Czytelnia  |  Tetris  |  Ping Pong  |  Kalendarz uniwersalny
  FAQ  |  Uprawnienia  |  Emotki i kody  |  Kanały RSS   |  Dodaj sidebar

Aktualna data i czas: 03-09-2010 godz. 07:32 ZAREJESTRUJ SIĘ NA FORUM Twoja ostatnia wizyta: 03-09-2010 godz. 07:32.

Follow ForumAKM on Twitter Forum Dyskusyjne na Facebooku

START FORUM DYSKUSYJNE .MultiMEDIA Technologia strony: 1 , 2 , 3 ,
Muszę kupić telewizor (str. 4 z 4)

Autor Wiadomość
18-09-2009 godz. 16:03
 #76Muszę kupić telewizor
G_M
Z nami od: 27-02-2001
Odpowiedzi:
post nr: 1296
łącznie: 1314
jak wiadomo od początku byłem zwolennikiem produktów Philipsa i gratuluje udanego zakupu ..grunt to satysfakcja a przy Philipsie to w większości przypadków takie właśnie uczucie ..ja co prawda rok temu zmieniłem Philipsa na Samsunga i też nie żałuje co nie zmienia tego, że raz jeszcze gratuluję J-23
..a co dłuższego wystartowania po wciśnięciu przycisku z pilota to lcd-eki tak maja.. do tego tuner hd oraz (lub) blu ray i gitara gra
..ogólnie kanały sd też prezentują się przyzwoicie tylko jeszcze mało przekazu 16:9 a o DD już nie wspomne
PS. najlepszy obraz (oraz dźwięk 5.1 - DD) uważam, że jest na TVPHD

28-02-2010 godz. 13:36
 #77Muszę kupić telewizor
EWa
Jarząbka
Z nami od: 16-09-2001
Odpowiedzi:
post nr: 8716
łącznie: 9111
Nie muszę,ale chcę kupić telewizor na Mistrzostwa w kopanej : minimum 42 cale(ale bez przesady)") mpg4 i full HD.Jedyny warunek: to nie może być SONY.
Ponieważ czasy mamy takie,że w odzieżowym "we wszystkim nam dobrze" a w M1 cały zgromadzony sprzęt "jest znakomity" ,będę wdzięczna za wszelkie sugestie.

"Jedyne życie które ma sens,to życie towarzyskie"
Edward Dziewoński
Góra Do góry
    Zaznacz do wydruku

28-02-2010 godz. 18:06
 #78Muszę kupić telewizor
J-23
Moderator
Z nami od: 30-03-2001
Odpowiedzi:
post nr: 4828
łącznie: 4885
no ja z Philipsa jestem bardzo zadowolony.
Wybór nie będzie łatwy - wierz mi. Sprzętu jest masa a do tego ten sam telewizor różni się literkami i funkcjami. Myslę że powinnas obserwować promocje w sklepach i wyszarpać coś fajnego.

Dzisiaj moj phips stracil glos - głośniki nie dizałały. ale po włącznieniu ponownym było ok. Ponadto jest możliwość podgrania nowiej wersji oprogramowania telewizorka z USB tak też zrobiłem no i telewizor ma nowe funkcie (w sumie zupełnie nie przydatne ale ma )

SONY daje 5 lat gwarancji to chyba jedyny plus. a ja po kilku miesiacach wybrałbym ponownie Phipsa

01-03-2010 godz. 22:59
 #79Muszę kupić telewizor
Kot
Jarząbek
Z nami od: 27-10-2001
Odpowiedzi:
post nr: 7519
łącznie: 7657
Jak wiesz, to telewizor jest moim narzędziem pracy. Długo zastanawiałem się przed zakupem i różnych specjalistów wypytywałem. Wcześniej w domu królował Sony. I nadszedł czas wymiany. Wybrałem Samsunga na ledach ! Bo to gwarantuje b,dobry kontrast. Mam dwa lata i bez zastrzeżeń, nie mam wypaleń jak w innych LCD telewizorach podświetlanych "rurami", czyli neonówkami. LED-y dają świetne podświetlenie. Samsung nie ma, 42 ale 40 myślę, że powinnaś się zapoznać z tym TV. Np. coś takiego: Samsung UE40B6000

05-03-2010 godz. 22:57
 #80Muszę kupić telewizor
EWa
Jarząbka
Z nami od: 16-09-2001
Odpowiedzi:
post nr: 8723
łącznie: 9111
Wielkie dzięki .Właśnie o tego typu porady mi chodziło.
"Filipek" wiadomo ale myślę też o Samsungu - mają sporo atrakcyjnych cenowo ofert.
Popatrzę,bo do tej pory jakoś bliżej Samsungami się nie interesowałam,chyba niesłusznie,skoro właśnie Ty kocie polecasz tę markę
.Swego czasu ( mój pierwszy telewizor po czarno-białym Szmaragdzie ) Samsungi uchodziły za telewizory o najlepszych monitorach

"Jedyne życie które ma sens,to życie towarzyskie"
Edward Dziewoński
Góra Do góry
    Zaznacz do wydruku

08-03-2010 godz. 22:15
 #81Muszę kupić telewizor
Kot
Jarząbek
Z nami od: 27-10-2001
Odpowiedzi:
post nr: 7524
łącznie: 7657
Może pomogłem w wyborze. TV plazmowe mają wysokiej, jakości obraz, powiem doskonały, ale. No właśnie, ale: zużywają więcej energii. Jak byś przez dłuższy czas oglądała ten sam kanał, np. TVP1. To ten znaczek może pozostać na zawsze, oczywiście śladowo.
Szybciej się zużywają. Na pewno najważniejsze jest w LCD, szybkość reakcji, wysoki kontrast, częstotliwość może być na poziomie 100Hz. Wpisz sobie w Google telewizory z podświetleniem ledowym. Mój się sprawdza.

08-03-2010 godz. 22:48
 #82Muszę kupić telewizor
kucyk16
Jarząbka
Z nami od: 02-02-2008
Odpowiedzi:
post nr: 4369
łącznie: 4431
Ewo mam ledowego Sharpa..32...i jest fajny...jak na razie...

Zaznacz do wydruku

29-06-2010 godz. 10:49
 #83Muszę kupić telewizor
adas22
Nowalijek
Z nami od: 29-06-2010
Odpowiedzi:
post nr: 2
łącznie: 2
Ja mam 40" ledowego Sharpa , narazie nie daje mi powodów do narzekania i mam nadzieję , że tak pozostanie.
Góra Do góry
    Zaznacz do wydruku

Muszę kupić telewizor (str. 4 z 4)
Goście: 3
użytkownicy: 0

Skocz do::
Oceń ten temat:
Nie zalogowany? Login: Hasło: Nie pamiętasz hasła?
START FORUM DYSKUSYJNE .MultiMEDIA Technologia strony: 1 , 2 , 3 ,
Co możesz w tym dziale mając status Gość: Opcje Forum:
Możesz zakładać tematy/ankiety? - Nie
Możesz odpowiadać? - Nie
Możesz przeglądać? - Tak
Możesz głosować? - Nie
Czy możesz wstawiać załączniki? - Nie
Działa HTML? - Nie
Działa UBBC? - Tak
Wycinamy brzydkie słowa? - Nie
Ochrona flooda: - Nie
Czas na edycję postów: - Tak
Czy można wstawiać załączniki? - Tak (600 KB)
Góra Do góry

Napisz do Admina  |  Start  |  Forum  |  Archiwum  |  Ostatnie posty  |  Dzisiejsze posty  |  Szukaj   |  Użytkownicy  |  Awatary  |  Pomoc  |  FAQ  |  Uprawnienia  |  Linki

t_Gateway v1.1.0 & tForum powered by: tForum b0.915
ze zmianami opracowanymi przez: tForum Hacks Team i AKM
Copyright © 2000 Toan Huynh